Leadgeneratie B2B

Genereer meer leads met online leadgeneratie

Als b2b marketeer heb ik mij verdiept in een leadgeneratie aanpak die het mogelijk maakt op LinkedIn geautomatiseerde, doch heel persoonlijke leadgeneratie campagnes uit te zetten. Een aanpak met ontzettend gave resultaten, zonder dat jij daar uren per week mee bezig bent. Dus; meer klanten in minder tijd!

Leadgeneratie

Hoe Werkt Dat?

doelgroeptargeting

We gebruiken o.a. Sales Navigator (van LinkedIn) om jouw ideale doelgroep(en) te selecteren. Het importeren van een leadlijsten (csv), of het aanspreken van andere bronnen is ook mogelijk.

Content creëren

Iedere doelgroep trigger je met een ander, relevant bericht. Per campagne schrijven we specifieke content. Door gebruik te maken van 'placeholders' geven we ieder bericht de persoonlijke touch, die nodig is om conversie te genereren. Door A/B testing ontdekken we samen de best converterende berichtensets!

Leadgeneratie

Follow-up

Leads gaan reageren. Je komt daadwerkelijk in contact met de persoon achter het LinkedIn profiel. Vanaf nu sta jij zelf in contact met jouw potentiële klant. Ik help je uiteraard met converterende berichten. Via de software die we gebruiken kan je filteren op leads die gereageerd hebben. Dat werkt ontzettend efficiënt!

Data verrijking

De LinkedIn gegevens van een connectie kunnen we middels een webhook direct jouw CRM inschieten. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is een export naar csv ook mogelijk. Op deze manier kan jij iedere lead opvolgen op de manier zoals jij dat gewend bent én heb je direct alle gegevens van nieuwe leads binnen handbereik.

Wil jij jouw Online Marketing Accu opladen?

Stuur me een berichtje.
Dan gaan we een kop koffie drinken!

online marketing zpp
Online Marketing Accu

Let's have Coffee

Wil jij jouw Online Marketing Accu opladen?