Haal meer uit LinkedIn voor jouw salesteam

LinkedIn Training

LinkedIn is een onmisbaar platform voor salesprofessionals.

Online Marketing Accu biedt een praktische en interactieve training aan, die jouw team binnen één dagdeel naar een hoger niveau tilt.

In deze LinkedIn training leer je hoe je de juiste prospects kunt identificeren en hoe je met behulp van social selling technieken effectief kunt communiceren en waarde kunt bieden aan je doelgroep.

Leadgeneratie

Making the most out of linkedin

‘Dat je zo veel met LinkedIn kunt, dat wist ik echt niet!’ Een pure en oprechte uitspraak van een van mijn klanten, na een aantal sessies over LinkedIn. Het grootste zakelijk netwerkplatform van de wereld. Ontzettend krachtig, als je het inzet waar het voor bedoeld is. Maar hoe dan? Precies dat behandel ik in de LinkedIn training; Making the most out of LinkedIn.

De Social Selling Index is de basis van deze LinkedIn-training.

De training richt zich op vijf belangrijke onderwerpen: het opbouwen van een professioneel profiel, het optimaal benutten van uw netwerk, het kwalitatief uitbreiden van uw netwerk, het maken en delen van relevante content en het scoren van leads op LinkedIn.

  1. Professioneel LinkedIn profiel

Een aantrekkelijk en effectief LinkedIn-profiel is essentieel voor het opbouwen van online aanwezigheid en het aantrekken van potentiële klanten (of nieuwe collega’s). In de LinkedIn-training van Online Marketing Accu optimaliseren we de LinkedIn profielen, inclusief het kiezen van de juiste profielfoto, het schrijven van een overtuigende kop en samenvatting en het correct invullen van werkervaring en opleiding. Ook leer je het belang van aanbevelingen en het verzamelen van vaardigheden en onderschrijvingen.

  1. LinkedIn netwerk optimaal benutten

Het benutten van het bestaande LinkedIn-netwerk is cruciaal voor professioneel succes. Tijdens de training leer je connecties te analyseren, hoe je interactie kunt aangaan met het bestaande netwerk en waardevolle relaties kunt opbouwen. Je leert connecties te segmenteren om relevante content aan te bieden om meer betrokkenheid te creëren.

  1. LinkedIn netwerk kwalitatief uitbreiden

De kwaliteit van je netwerk is net zo belangrijk als de kwantiteit. In de LinkedIn-training van Online Marketing Accu leer je gericht nieuwe connecties maken met professionals binnen jullie doelgroep(en) en hoe je waardevolle relaties kunt opbouwen met deze connecties. Je krijgt ook inzicht in hoe je LinkedIn-groepen effectief kunt gebruiken om je netwerk verder uit te breiden.

  1. Relevante content maken en delen op LinkedIn

Content is koning op sociale media, en dat geldt ook voor LinkedIn. In deze training leer je hoe je relevante en boeiende content kunt maken en delen die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Je krijgt inzicht in het belang van het regelmatig plaatsen van updates, het schrijven van artikelen en het delen van waardevolle inzichten met jouw netwerk. Ook leer je hoe je de zichtbaarheid van content kunt vergroten door middel van hashtags en het gebruik van LinkedIn-algoritmen.

  1. Leads scoren op LinkedIn

LinkedIn is een krachtig hulpmiddel om leads te genereren voor organisaties. In de LinkedIn-training van Online Marketing Accu leer je effectieve leadgeneratiestrategieën te implementeren, zoals het gebruik van Sales Navigator.

Wil jij jouw Online Marketing Accu opladen?

Stuur me een berichtje.
Dan gaan we een kop koffie drinken!

online marketing zpp
Online Marketing Accu

Let's have Coffee

Wil jij jouw Online Marketing Accu opladen?